Termeni si Conditii

Artverity – Denumirea comerciala a ARTVERITY S.R.L, avand sediul social in Brasov, Strada Fanului 64F, avand numar de ordine in Registrul Comertului J8/515/04.02.2019, cod unic de inregistrare fiscala 40562270. 

Acest site web este administrat de Artverity. Pe tot teritoriul site-ului, termenii "noi" și "nostru" se referă la Artverity. Artverity oferă acest site, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile de pe acest site pentru dvs., utilizator, condiționate de acceptarea tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și anunțurilor menționate aici. 
Vizitând site-ul nostru și cumpărand ceva de la noi, vă angajați în utilizarea "Serviciul Nostru" și sunteți de acord să respectați următorii termeni și condiții ("Termeni și Condiții", "Termeni"), inclusiv acei termeni si condiții suplimentare precum și a politici de utilizare menționată aici și/sau disponibilă prin hyperlink. Acești Termeni și Condiții se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, incluzând, fără limitare, utilizatorii care navighează, furnizorii, clienții, comercianții și/sau contribuitorilor de conținut. 
Citiți cu atenție acești Termeni de Utilizare înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu toți Termenii și Condițiile acestui acord, atunci nu este permisă accesarea site-ul sau să utilizarea serviciilor. 
Toate funcțiile sau instrumentele noi adăugate la magazin vor fi, de asemenea, supuse Termenilor și Condițiilor. Puteți revizui oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și Condiții prin publicarea de actualizări și/sau modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru eventuale modificări. Continuarea utilizării sau accesarea site-ului web după publicarea oricărei modificări constituie acceptarea acestor schimbări. 
Magazinul nostru este găzduit de Shopify Inc. care furnizează platforma online de comerț electronic și ne permite să vindem produsele și serviciile noastre.

1. TERMENII MAGAZINULUI ONLINE 
Prin acceptarea acestor Termeni și condiții, declarați că sunteți cel puțin de vârsta majoră în țara sau statul de reședință și că v-ați dat acordul pentru a permite oricăror persoane minore aflate în grija dumneavoastră să utilizeze acest site. Este interzisă folosirea produselor/serviciilor noastre pentru orice scop ilegal sau neautorizat care, prin utilizarea Serviciului, să încalcă orice lege din jurisdicția dvs. (inclusiv, dar fără a se limita la legile privind drepturile de autor). Încălcarea a oricăror dintre Termeni și Condiții va duce la încheierea imediată a Serviciilor dvs.

2. CONDITII GENERALE 
Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul oricui, din orice motiv, în orice moment. Înțelegeți că informațiile dvs. (fără a include informații privind cardul de credit) pot fi transferate necriptat și implică (a) transmisiunia pe diferite rețele; și (b) modificările aduse și adaptate la cerințele tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Informațiile privind cardurile de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin rețele. 
Sunteți de acord să nu reproduceți, să nu copiați, să nu duplicati, să nu vindeți, să nu re-vindeți sau să nu exploatați nici o parte a Serviciului. Rubricile utilizate în acest acord sunt incluse doar pentru comoditate și nu vor limita sau vor afecta în alt mod acești Termeni.

3. ACURATETEA, INTREGIMEA SI ACTUALITATEA INFORMATIEI 
Nu suntem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt exacte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat numai ca și informație generală și nu trebuie invocat sau folosit ca și singură bază pentru luarea deciziilor fără a consulta surse principale, mai precise, mai complete sau cu informații mai actuale. Orice utilizare a materialelor de pe acest site este pe propriul dvs. răspundere. 
Ne rezervăm dreptul de a modifică conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem obligația de a actualiza orice informație de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dvs. să monitorizați modificările aduse site-ului nostru.

4. MODIFICAREA SERVICIULUI ȘI A PREȚURILOR 
Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fără înştiinţare. Ne rezervăm dreptul, în orice moment, de a modifica sau de a întrerupe în orice moment Serviciul (sau orice parte/conținut al acestuia) fără înştiinţare. 
Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de terțe pentru modificarea Serviciului, schimbărilor de preț, suspendarea sau întreruperea Serviciului.

5. PRODUSE SAU SERVICII
Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului web. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și pot fi returnate sau schimbate numai în conformitate cu politica noastră de returnare. Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai exact posibil culorile și imaginile produselor noastre care apar în magazin. Nu putem garanta că afișajul monitorului computerului/device-ului dvs. va fi corect. 
Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați să limităm vânzările produselor sau a serviciilor noastre către orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile de produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau prețurile produselor pot fi modificate oricând fără instintare, la discreția noastră. Ne rezervăm dreptul de a elimina orice produs în orice moment. Nu garantăm că, calitatea oricăror produse, servicii, informații sau a altor materiale achiziționate sau obținute de dvs. vă vor satisface complet așteptările sau că orice eroare a Serviciului va fi corectată. 


6. INFORMATII CU CARACTER PERSONAL 
Furnizarea de informații personale prin intermediul magazinului este reglementată de Politica noastră de Confidențialitate. Pentru a vedea Politica de Confidențialitate: https://artverity.com/4721770586/policies/6741262426.html


7. ERORI, INCORECTITUDINEA INFORMATIEI ȘI OMISIUNI 
Ocazional pot exista informații pe site-ul nostru sau în cadrul Serviciului, care conțin erori tipografice, greșeli sau omisiuni referitoare la descrierile produselor, prețurilor, promoțiilor, ofertelor, taxelor de expediere a produselor, timpului de tranzit și a disponibilității. Ne rezervăm dreptul de a corecta erorile, greșelile sau omisiunile și de a schimba sau actualiza informații sau de a anula comenzi dacă orice informație din Serviciu sau de pe orice site web aferent este greșită în orice moment fără înştiinţare prealabilă (inclusiv după ce ați plasat comanda). 
Nu ne atribuim obligația să actualizăm, să modificăm sau să clarificăm informațiile Serviciului sau de pe orice site web aferent inclusiv, fără limitare, informații despre prețuri, cu excepția cazurilor prevăzute de lege.

8. UTILIZARE INTERZISA 
Pe lângă celalalte interdicții prevăzute în Termenii și Condiții, este interzis să utilizați site-ul sau conținutul acestuia: (a) pentru orice scop ilegal; (b) solicitarea altor persoane să efectueze sau să participe la orice fapte ilegale; (c) încalcarea oricarei reglementări, reguli, legi sau ordonanțe locale internaționale, federale, provinciale sau de stat; (d) incalcarea drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) hărțuirea, abuzul, insultarea, rănirea, defăimarea, calomnia, intimidarea sau discriminarea pe criterii de gen, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau invaliditate; (f) să prezinte informații false sau înșelătoare; (g) să încarce sau să transmită viruși sau orice alt tip de cod rău intenționat care va fi sau poate fi utilizat în orice fel care va afecta funcționalitatea sau operarea Serviciului sau a oricărui site web sau a altor site-uri; (h) colectarea sau urmarirea informațiile personale ale altora; (i) spam, phish, pharm, pretext, spider, accesare cu crawlere sau scraping; (j) pentru orice scop obscen sau imoral; sau (k) să interfereze sau să eludeze caracteristicile de securitate ale Serviciului sau orice site web asociat sau a altor site-uri. Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea Serviciului sau a oricărui site web aferent de către dvs. pentru încălcarea acestor condiții.

9. NEGAREA GARANTIILOR; LIMITAREA RASPUNDERII 
Nu garantăm că folosirea serviciului nostru va fi neîntreruptă, sigură sau fără erori. Nu garantăm că rezultatele obținute din utilizarea serviciului vor fi corecte sau fiabile. Sunteți de acord că, din când în când, putem să întrerupem serviciul pentru perioade nedeterminate de timp sau să anulăm serviciul în orice moment, fără să vă anunțăm. Sunteți de acord în mod expres că folosirea sau imposibilitatea de utilizare a serviciului este pe propria răspundere. Serviciul, toate produsele și alte servicii livrate prin intermediul site-ului sunt furnizate "ca atare" și "disponibile" pentru utilizarea dvs., fără nici o garanție sau condiție de orice fel inclusiv toate garanțiile implicite sau condițiile de vandabilitate, calitate comercială, adecvare pentru un anumit scop, durabilitate, titlul și neîncălcarea drepturilor. În nici un caz, Artverity, directorii, ofițerii, angajații, afiliații, agenții, contractanții, stagiarii, furnizorii, prestatorii de servicii sau furnizorii de licențe nu vor fi răspunzători pentru niciun prejudiciu, pierdere, revendicare sau orice altă acțiune directă, indirectă, incidentală, punitivă, pagube de orice fel, inclusiv, fără limitare, profiturile pierdute, veniturile pierdute, economiile pierdute, pierderea datelor, costurile de înlocuire sau orice alte daune similare, indiferent dacă se bazează pe contract sau delictuală (inclusiv neglijență).

10. DIVIZIBILITATE 
În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni și condiții este considerată ilegală, nulă sau inaplicabilă, o astfel de prevedere va fi totuși executorie în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă, iar porțiunea inoperabilă va fi separată de acești Termeni de Utilizare. Această determinare nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea oricăror alte dispoziții rămase.

11. INTREGUL ACORD 
Nerespectarea de către noi sau exercitarea oricărui drept sau prevedere a acestor Termeni și condiții nu constituie o renunțare la acest drept sau la o prevedere. 
Acești Termeni și Condiții și orice politici sau reguli de funcționare postate de noi pe acest site sau în legătură cu Serviciul constituie întregul acord și înțelegere dintre dvs. și noi și guvernează utilizarea de către dvs. a Serviciului, înlocuind orice acorduri, comunicări și propuneri anterioare sau curente , fie orale, fie scrise, între dvs. și noi (inclusiv, dar fără a se limita la versiuni anterioare ale Termenilor și Condițiilor). 
Orice ambiguități în interpretarea acestor Termeni și Condiții nu vor fi interpretate față de partea care redactează.

12. DREPTUL GUVERNATOR 
Acești Termeni de Utilizare și orice acorduri separate prin care vă furnizăm Servicii vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România.

13. SCHIMBĂRI LA TERMENII DE SERVICIU 
Puteți revizui oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și Condițiilor din această pagină. Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, să actualizăm, să modificăm sau să înlocuim orice parte a acestor Termeni și Condiții prin postarea de actualizări și modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic site-ul nostru pentru modificări. Utilizarea continuă sau accesarea site-ului Web sau a Serviciului în urma postării oricărei modificări a acestor Termeni și condiții constituie acceptarea acestor modificări.

14. INFORMATII DE CONTACT 
Întrebările despre Termenii și condițiile trebuie trimise la adresa: contact@artverity.com